luni, 23 ianuarie 2012

Pietrean în slujba partidului lui Berlusconi


La jumătatea mandatului de consilier local în Verbania, pietreanul Adrian Chifu a semnat adeziunea de membru PDL în Italia (Partito Del Popolo), partid creat de fostul premier italian Silvio Berlusconi.

Partidul italian PDL şi-a ales de curând liderul naţional, succesorul fostului premier italian, în persoana lui Angeliono Alfano - fost ministru al Justiţiei în guvernul Berlusconi. "Sunt onorat să fac parte din marea familie liberală europeană şi mai ales din partidul fostului premier italian Silvio Berlusconi. Cred că, beneficiind de sprijin politic pot ajuta mai mult comunitatea românească din Verbania, respectiv Italia. Comunitatea română din Italia este cea mai numeroasă şi consider că, la viitoarele alegeri parlamentare, românii vor putea fi reprezentaţi şi în parlamentul italian. Îmi doresc o strânsă colaborare între partidele PDL România şi PDL Italia pentru a sprijini românii din Italia. Mai mult ca oricând românii din Italia şi din diaspora au nevoie de reprezentare în parlament. Cred că este necesar ca în toate statele europene, acolo unde românii depăşesc 500.000 de prezenţe, să aibă conaţionali în parlament. Nu poţi înţelege şi aplica măsuri decât făcând parte din comunitate. Recunosc că îmi doresc să reprezint cu demnitate şi onoare românii din Italia din postura de parlamentar", a declarat Adrian Chifu.

Intrarea oficială a consilierului local Adrian Chifu în Partidul Poporului a fost salutată de colegii săi italieni, care apreciază buna colaborare cu pietreanul Chifu.

Ioana CALIŢCHO

SURSA - http://www.realitateamedia.ro/politica/7290-pietrean-in-slujba-partidului-lui-berlusconi.html

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...