sâmbătă, 15 august 2009

Iniţiativă a lui Adrian Chifu pentru o înfrăţire Piatra Neamţ-Verbania

Piatra Neamţ

Iniţiativă a lui Adrian Chifu pentru o înfrăţire Piatra Neamţ-Verbania

Municipiul Piatra Neamţ şi oraşul italian Verbania s-ar putea înfrăţi, la iniţiativa pietreanului Adrian Chifu, fostul preşedinte al PIN Neamţ şi actual consilier local al oraşului italian. Adrian Chifu a cîştigat alegerile locale în Italia, din iunie, devenind primul consilier local român din Consiliul Local al oraşului Verbania şi s-a făcut remarcat printre italieni, datorită activităţii sale susţinute. Acum îşi doreşte să creeze această punte de legătură între cele două oraşe, de aceea săptămîna viitoare îl va însoţi pe primarul oraşului Verbania, Marco Zacchera în vizita sa la Piatra Neamţ. La rîndul său, oficialul italian a răspuns cu o invitaţie pentru primarul Gheorghe Ştefan la o sărbătoare la care participă delegaţi din opt oraşe europene înfrăţite cu Verbania. "Am avut discuţii cu primarul Gheorghe Ştefan care şi-a exprimat acordul pentru acest proiect. Vreau să promovez schimbul de experienţă economică prin această întîlnire de afaceri şi să fac lobby României, pentru a ieşi şi noi din întuneric", a spus Adrian Chifu. Acesta consideră că prin promovarea turistică a municipiului Piatra Neamţ în Italia oraşul va avea numai de cîştigat. Primarul Gheorghe Ştefan, care se bucură de o mare simpatie în rîndul autorităţilor locale din regiunea italiană Verbania, mai ales că aici s-au stabilit mulţi conaţionali, va participa în perioada 4-6 septembrie, la cea de-a 35-a aniversare a "Corso Infiorito". Totodată, consilierul Adrian Chifu îi cere public lui Mircea Geoană să-şi respecte promisiunea cu ce-i 25.000 euro şi să nu înşele aşteptările milioanelor de români plecaţi la muncă în străinătate, înaintea candidaturii oficiale pentru preşedinţia statului român.

SURSA: EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI

http://www.evenimentul.ro/articol/initiativa-a-lui-adrian-chifu-pentru-o-infratire-piatra-neamt-verbania.html

5 comentarii:

FLORIN spunea...

DA PINALTY VREA? ASTA-I CHITIT DOAR PE AFACERI SI ATAT.
NU CRED CA VA ACCEPTA, NU-L INTERESEAZA.
ORICUM SUCCES DOMNULE CHIFU!

Anonim spunea...

Cred c-o sa vrea Pinalti,e interesul lui sa aduca ceva bun comunitatii,mai ales ca acum e intr-o scadere considerabila de votanti. Acum nu e doar o infratire pur si simplu,am citit pe aici ca Chifu vrea sa faca si ceva concret cu promovarea turismului, si am incredere pt ca am vazut ce a realizat cu bonusul pentru copii.Cred ca nu i-a fost usor sa obtina acel bonus,intr-o tara de patrioti. Voi va dati seama,o sa fim auziti in nordul italiei,ceea ce e un lucru foarte tare. Chifule,iti statea bine la initiativa nationala,pt ca chiar ai initiativa. Eu tot ce sper,e sa nu ajungi si tu corupt ca astia.

MARIUS spunea...

INTRADEVAR OM DE INITIATIVA CHIFU , DE CE ATI PLECAT DIN PIN?
SUNT DEACORD CU FLORIN , PINALTY E INTERESAT DOAR DE AFACERI SI HOTII,NU DE LUCRURI BUNE PENTRU CETATENI. CHIFU SINGUR POATE SCHIMBA IMAGINEA ROMANILOR IN STRAINATATE , ATI VAZUT VREUN POLITICIAN CA SARE IN AJUTORUL LUI CHIFU?
DEJA MI SE FACE SCARBA....
DE FELICITAT CHIFU SI CHIAR INVIDIAT-BRAVO !

ADRIAN spunea...

chifulica esti germenele schimbarii clasei politice din romania. ai invatat ceva bun din strainatate.
felicitari , in rest mult dezgust pentru tot.

Mugur spunea...

Cred ca atatia ani cat a stat in strainatate,a avut multe de invatat...insfarsit un politician cu alta mentalitate...D-le Chifu,daca acesta este blogul dv. conversati cu noi>>>ZINE ce se intampla defapt,daca stii ceva.

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...