marți, 4 martie 2008

Antrenament în Egipt pentru Primăria Piatra Neamt

• Adrian Chifu pregăteste ursul lui Gusă de campanie electorală pe tărîmul piramidelor • liderul PIN Neamt anuntă, totodată, că tot partidul lui Becali s-a mutat la el:

„PNG Neamt s-a mutat la PIN Neamt“,

anuntă Adrian Chifu, liderul nemtean al partidului lui Cozmin Gusă. „Aflat în Egipt în vederea pregătirii campaniei electorale pentru alegerile locale, respectiv strategia de campanie, am dus lungi negocieri de la distantă, cu membri PNG care, în urma dizolvării partidului, s-au hotărît să treacă la PIN. Dezamăgiti si nemultumiti de prima aventură politică la PNG, un număr însemnat de fosti membri (circa 3.000) s-au înscris în PIN. Astfel, PIN Neamt a devenit si mai numeros cu noii veniti, majoritatea sînt tineri, pentru că în PIN predomină tineretea. Surprinzător este faptul că si numerosi membri PD-L Neamt s-au înscris în PIN Neamt, nemultumiti de noua conducere în urma fuziunii dintre PD si PLD. Asta pentru că orice schimbare provoacă nenumărate nemultumiri la împărtirea de către noua conducere a rolurilor fiecăruia din partid. Orice nou venit, prin integrarea în sistem, perturbă situatia existentă determinînd o redistribuire a valorilor, veniturilor, drepturilor si relatiilor de putere“, anuntă Adrian Chifu într-un comunicat de presă. Adrian Chifu spune că pînă acum a primit 1.500 de adeziuni de la fosti penegisti si cam 100 de la fosti pedelisti, urmînd ca zilele acestea să fie semnate si restul. Tot cam 1.500. Acelasi mesaj al liderului PIN Neamt spune că partidul lui Cozmin Gusă a devenit „o atractie pentru tineri“, atît pentru că tinerii sînt mai predispusi la schimbări, dar si pentru că înainte de campanie se accentuează migratia politică. Adrian Chifu spune că „migratia politică este un fenomen normal, pentru că toate partidele încearcă să-si trimită oamenii nu doar la vîrful conducerii unui partid adversar, ci să-i împingă si pe structuri în jos, transformîndu-l într-un «partid satelit»“.
Liderul PIN Neamt zice că toti noii sositi vor fi „scanati“ si vor primi o adeverintă de... bună credintă înainte să li se dea frîu liber în noul partid. „Machiavelli spunea «să te feresti să fii urît si dispretuit în politică». Asta nu au înteles unii lideri politici, iar rezultatul nu poate fi decît esecul. Liderii politici au control asupra indivizilor si grupurilor, ca si asupra clivajelor si tensiunilor, prin socializare, recrutare si mobilizare politică. Greseala liderilor este că încearcă să acapareze piata media în toate pozitiile, nu contează cum, dar tot abuzul de imagine se întoarce împotriva politicianului“, constată Adrian Chifu de pe meleaguri egiptene. Tot acesta adaugă că pînă la jumătatea lunii martie va prezenta listele de candidati ai PIN, care sînt în mare parte definitivate pentru toate localitătile nemtne.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sunteti foarte mandru de un articol pe care il considerati neadevarat si de care v-ati delimitat in momentul in care ati fost luat la rost pentru declaratiile nefondate pe care le-ati facut. Asta apropo de noua generatie de tineri politicieni pe care o clamati si din care va laudati ca vreti sa faceti parte. Ca de "incidentul" din Italia nu va mai intreaba nimeni.

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...