duminică, 2 martie 2008

PNG NEAMT s-a mutat la PIN NEAMT

PNG NEAMT s-a mutat la PIN NEAMT


ADRIAN CHIFU liderul PIN NEAMT , aflat in Egipt in vederea pregatirii campaniei electorale pentru alegerile locale , respectiv strategia de campanie, a dus lungi negocieri de la distanta, cu membri PNG care in urma dizolvarii partidului, s-au hotarat sa treaca la PIN.
Dezamagiti si nemultumiti de prima aventura politica la PNG , un numar insemnat de fosti membri(circa 3000) s-au inscris in PIN.
Astfel PIN NEAMT a devenit si mai numeros cu noii veniti , majoritatea sunt tineri , pentru ca in PIN predomina “tineretul”.
Surprinzator este faptul ca si numerosi membri PD-L NEAMT, s-au inscris in PIN NEAMT ,nemultumiti de noua conducere in urma fuziunii dintre PD si PLD.
Asta pentru ca , orice schimbare provoaca nenumarate nemultumiri , la impartirea de catre noua conducere a rolurilor fiecaruia din partid:

“Orice nou venit,prin integrarea in sistem perturba situatia existenta determinand o redistribuirea a valorilor, veniturilor, drepturilor si relatiilor de putere”.

Partidul Initiativa Nationala a devenit o atractie pentru tineri , pentru ca tot tinerii, sunt cei mai predispusi la schimbari, dar si datorita migrarii politice din aceasta perioada inaintea campaniei electorale.
ADRIAN CHFU a precizat ca in perioada alegerilor , migratia politica este un fenomen normal , pentru ca toate partidele incearca sa-si trimita oamenii nu doar la varful conducerii unui partid adversar , ci sa-i impinga si pe structuri in jos, transformandu-l intr-un “partid satelit”.
Dar toti membrii noi sositi la PIN vor fi “scanati “pentru a a li se intocmi “adeverinta de buna credinta”.

Machiavelli spunea : “sa te feresti sa fii urat si dispretuit in politica”, asta nu au inteles unii lideri politici, iar rezultatul nu poate fi decat “esecul”.
Liderii politici au control asupra indivizilor si grupurilor , ca si asupra clivajelor si tensiunilor, prin socializare, recrutare si mobilizare politica.
Greseala liderilor ,este ca incearca sa acapareze piata media in toate pozitiile, nu conteaza cum, dar tot abuzul de imagine se intoarce impotriva politicianului.

Pana la jumatatea lunii martie voi prezenta listele candidatilor PIN , desi in mare parte listele sunt definitivate.

Un comentariu:

Anonim spunea...

In sfarsit oile lui Becali s-au gasit stapan.

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...