sâmbătă, 27 octombrie 2007

Candidaţii PIN la Parlamentul European şi 25 de lideri de filiale merg la Bruxelles, să viziteze Parlamentul European

Candidaţii PIN la Parlamentul European şi 25 de lideri de filiale merg la Bruxelles, să viziteze Parlamentul European

Candidaţii PIN pentru alegerile europarlamentare şi 25 de lideri de filiale PIN vor vizita timp de patru zile instituţiile Parlamentului European şi vor discuta cu europarlamentari.

Delegatia PARTIDULUI INITIATIVA NATIONALA este condusa de Presedintele acestuia D-l Cozmin Gusa si Vicepresedinta partidului D-na Lavinia Sandru. Delegatia a fost completata si de membri ai Organizatiei Judetene __NEAMT__________ a Partidului. Uniforma de campanie a formaţiunii este compusă din cămaşă albă cu mâneci lungi şi blugi.

Timp de patru zile delegaţia PIN va avea întâlniri cu europarlamentari străini, cu Comisarul pentru dezvoltare regională doamna Danuta Hubner, vor fi vizitate instituţiile Parlamentului European şi vor avea discuţii cu reprezentanţi ai presei străine. Această deplasare se face cu sprijinul Grupului Independent Democrat din Parlamentul European.
Lista de candidaţi a PARTIDULUI INITIATIVA NATIONALA are cea mai scăzută medie de vârstă, 34,4 ani, prezentată de vreun partid din Europa în istoria alegerilor europarlamentare.

PIN începe astăzi, 29 august, campania de strângere a celor minimum 200.000 de semnături de susţinere pentru candidaturile la europarlamentare, exact cu o lună înaintea datei limită pentru depunerea acestora.
Lista PIN pentru europarlamentare, Lista 30+. Jos gerontocraţia!, are ca atuuri vârsta de până în 40 de ani a candidaţilor, cunoaşterea în medie a cel puţin două limbi străine de circulaţie internaţională.

Cu mult respect- LIDER PIN NEAMT- ADRIAN CHIFU

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...