marți, 29 ianuarie 2008

ADRIAN CHIFU , candidatul PIN la Primaria Piatra Neamt

La Adunarea Liderilor Judeteni (ALJ) de vineri 25 ianuarie , ADRIAN CHIFU a primit votul de incredere pentru candidatura la Primaria Piatra Neamt.
Pentru a deveni o societate normala , schimbarea clasei politice este necesara de la nivelul administrativ. Este adevarat ca oamenii trebuiesc curtati , dar nu abandonati , asa cum au facut toti politicienii de dupa 89 si pana azi. Politicul romanesc postdecembrist se rodeaza treptat in exercitiul democratic. Tendinta aceasta , care pare o apropiere de finele tranzitiei spre democratie si spre economia de piata.
Voi candida cu demnitate , iar Primaria Piatra Neamt va fi “motorul” schimbarii clasei politice invechite,ineficienta , corupta ,incompetenta si nedemna de incredere. Deficitul de imagine este reciproc, pentru ca societatea romaneasca a luat-o innaintea clasei politice .Exista un “clivaj” intre clasa politica romaneasca asa cum se manifesta azi si electoratul sau, tot mai pronuntat.
In timp ce increderea in clasa politica si in institutiile pe care ea le populeaza , apare in mod constant si de vreme indelungata ca aflandu-se la cote scazute , este de asteptat ca pe o panta descrescatoare sa “ evolueze” in continuare si implicarea politica a romanilor.
Actuala clasa politica, a considerat ca romanii nu au o cultura politica , in perioada de treanzitie, insa la randul sau , in fata urnelor de vot ,va fi sanctionata.

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...