vineri, 11 ianuarie 2008

Ursul lui Gusă s-ar bate cu Gheorghe Stefan

• PIN îsi va anunta candidatul pentru Primăria Piatra Neamt după 25 ianuarie • „Sîntem constienti că va fi greu cu Gheorghe Stefan, dar la momentul oportun vom anunta marea surpriză“, spune Adrian Chifu •
Odată depăsit esecul europarlamentarelor si lenevia de sărbători, camarazii lui Cozmin Gusă se pregătesc de marea înfruntare electorală din vară. Partidul Initiativa Natională, filiala Neamt, anuntă că se pregăteste să-si desemneze candidatii la locale.
„Noul an aduce PIN-ului un suflu nou în politica românească, dar si o mai mare determinare în lupta pentru alegerile locale. Pînă la sfîrsitul lunii ianuarie, vom anunta candidatul PIN Neamt în marea luptă pentru Primăria Piatra Neamt. Sîntem constienti că ne va fi greu cu Gheorghe Stefan datorită faptului că va fi sprijinit din toate colturile, dar la momentul oportun vom anunta marea surpriză. Lupta politică ne va întări si vom fi pe măsura adversarilor nostri din această campanie. Consider că pisica bună este cea care stie să prindă soareci“, spune Adrian Chifu. Liderul PIN Neamt a adăugat că „pisica“ bună pentru Piatra Neamt va fi anuntată după 25 ianuarie, dată cînd e programată Adunarea Liderilor Judeteni ai Partidului Initiativa Natională.
„În această campanie electorală, contracandidatilor nostri le va fi greu, pentru că va fi o campanie a adevărului, iar PIN Neamt si-a propus să dezvăluie toate neregulile din politica românească. Asta nu pentru că PIN este bine informat asa cum se spune, ci pentru că aceste adevăruri sînt cunoscute de toti politicienii nostri, însă numai noi avem curajul să spunem lucrurilor pe nume. Personal, am mari emotii în această campanie, dar oamenii emotionati spun si adevărul, iar PIN asta încearcă să facă, de la înfiintare pînă astăzi. De asta am si intrat în politică, după supărarea si dezamăgirea provocată de clasa politică de după 1989, învechită si neperformantă“, a mai spus Adrian Chifu.
Deocamdată, PIN-istii lui Cozmin Gusă s-au orientat doar spre Primăria Bucuresti, ajungînd la concluzia că varianta optimă ar fi Lavinia Sandru. Decizia finală privind sustinerea vicepresedintelui Sandru în cursa pentru fotoliul general va fi luată în luna februarie.

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...