miercuri, 23 ianuarie 2008

ADRIAN CHIFU MAI C-AR VREA LA PRIMARIA PIATRA NEAMT

"DACA PARTIDUL MI-O VA CERE , VOI CANDIDA CU DEMNITATE SI MORALITATE", ZICE LIDERUL ADRIAN CHIFU


Presedintele filialei judetene a Partidului Initiativa Nationala(PIN), anunta ca s-ar "sacrifica" sa candideze la Primaria Piatra Neamt, mai ales ca negocierile cu Ion Rotaru au avut ca rezultat intrarea acestuia din urma in PRM.
"Daca partidul mi-o va cere , voi candida cu demnitate si moralitate. Desi negocierile cu fostul primar Ion Rotaru n-au condus la nici un rezultat, voi avea obligatia morala sa candidez, daca partidul ma va propune.Nu am intrat in politica din orgoliu sau alte interese , ci sa fac politica cu sufletul , convins de faptul ca nu minciuna politica este o alternativa , ci adevarul politic. Sunt unele cauze care au tinut Romania timp de 18 ani pe loc, depinde doar de noi sa aducem bunastarea si sa nu mai fim manipulati", declara ADRIAN CHIFU.
In continuare, acesta puncteaza ca ,in campaniile electorale din acest an , PIN va milita pentru adevar . Ca sa dovedeasca acest lucru , ADRIAN CHIFU comenteaza recentele transferuri de pe piata politica a judetului Neamt:" Daca PRM a castigat imagine si capital electoral cu Ion Rotaru, nu pot spune acelasi lucru despre PSD NEAMT, cu domnul Liciu , caruia scandalurile i-au adus un minus de imagine.Nu pot intelege cum un lider de partid, indiferent de marime , poate ajunge in astfel de scandaluri:agresarea fizica a vicepresedintelui PNG NEAMT, zvonuri ca ar fi folosit banii de campanie in scopuri personale, etc.S-a dovedit inca o data ca PSD are nevoie de reformare politica".
ADRIAN CHIFU subliniaza ca avantajul partidului lui Gusa in aceasta campanie a "adevarului" este ca "vom propune in marea lupta oameni noi, nepatati sau necorupti". "Va fi arma letala in aceasta campanie, pentru ca vom avea subiecte si motivede prezentat.PIN -ul si-a propus inca de la infiintare promovarea tinerilor si a valorilor, oameni credibili, pentru ca acestia au obligatia morala sa scoata tara din acest impasprelungit de 18 ani".
Liderul PIN NEAMT , ADRIAN CHIFU va afla daca partidul il va propune candidat la primarie dupa ce toate organizatiile din tara se vor reuni la Bucuresti , pe 25 ianuarie.

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...