sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Adrian Chifu cere oficial banii promişi de Mircea Geoană

Adrian Chifu cere oficial banii promişi de Mircea Geoană


Adrian Chifu este primul român întors acasă din străinătate, pe baza promisiunilor electorale ale liderului PSD Mircea Geoană. Şeful PSD a promis, în campania electorală, 25.000 de euro pentru fiecare român întors din străinătate şi subvenţionarea a 60 la sută din împrumutul bancar pentru deschiderea unei activităţi. Anul Nou îmi va aduce o viaţă nouă după 12 ani de străinătate, dar şi o sumă de bani consistentă pentru reintegrarea în România.

Privesc cu încredere promisiunea lui Mircea Geoană şi sper că şi alţi români din străinătate îmi vor urma iniţiativa. Ţinînd cont de criza economică, am hotărît să vin în sprijinul liderului PSD, aşa că voi accepta plata chiar şi în rate. Dacă îşi va onora promisiunea Mircea Geoană, întreaga sumă o voi dona sinistraţilor romaşcani. Criza economică a afectat negocierile pe care le port cu autorităţile italiene, în vederea strîngerii de fonduri pentru cei afectaţi de inundaţii din judeţul Neamţ.

Sper că voi fi sprijinit în acest demers şi de autorităţile nemţene, iar noii politicieni aleşi să contribuie la realizarea acestui proiect de întrajutorare a sinistraţilor. Cu acest prilej, urez tuturor cetăţenilor judeţului Neamţ un călduros La Mulţi Ani, sănătate şi multe realizări în 2009!

Adrian Chifu


http://www.evenimentul.ro/articol/adrian-chifu-cere-oficial-banii-promisi-de-mircea-geoana.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

Daca faci asta, nene, ma inchin in fata dumitale!!

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...