miercuri, 21 ianuarie 2009

Fostul lider PIN Neamţ - Adrian Chifu, cere 25.000 de euro de la Mircea Geoană

Un nemţean stabilit de 12 ani în străinătate cere liderului PSD Mircea Geoană să-şi respecte promisiunile din campania electorală. Geoană le-a dat speranţe celor aproape trei milioane de români plecaţi la muncă în diferite colţuri ale lumii garantându-le o primă de instalare în valoare de 25.000 de euro, dacă se întorc în România. Pietreanul Adrian Chifu, al cărui trecut politic se leagă de organizaţia judeţeană PIN Neamţ (fiind pentru o scurtă perioadă de timp preşedintele acesteia), este primul român care, spune el, a revenit acasă din străinătate bazându-se pe promisiunile electorale ale liderului PSD Mircea Geoană. După 12 ani pe care Adrian Chifu şi i-a petrecut în regiunea oraşului italian Milano muncind în domeniul tranzacţiilor imobiliare, fostul lider PIN Neamţ a revenit cu gânduri statornice în ţară şi îi cere lui Mircea Geoană suma de 25.000 de euro. Chifu spune că a luat de bună promisiunea prin care Mircea Geoană făgăduia că, în cazul în care partidul său va ajunge la guvernare, fiecare român întors din străinătate va primi suma de 25.000 de euro şi va avea asigurată subvenţionarea de către stat a unei proporţii de 60% din orice sumă împrumutată din bănci pentru deschiderea unei afaceri.

"Şeful PSD a promis în campania electorală 25.000 euro pentru fiecare român întors din străinatate şi subvenţionarea a 60% din împrumutul bancar pentru deschiderea unei activităţi. Anul Nou îmi va aduce o viaţă nouă după 12 ani de străinatate, dar şi o sumă de bani consistentă pentru reintegrarea în România", a declarat pietreanul Adrian Chifu. Mai mult, cererea sa adresată liderului PSD poartă un iz de indulgenţă în condiţiile actualei crize economice ce străbate România. "Ţinand cont de criza economică, am hotărât să vin în sprijinul liderului PSD şi voi accepta plata chiar şi în rate. Dacă îşi va onora promisiunea Mircea Geoană, întreaga sumă o voi dona sinistraţilor romaşcani", anunţă Adrian Chifu. El îl creditează pe Geoană şi cere şi sprijinul aleşilor nemţeni: "Privesc cu încredere promisiunea lui Mircea Geoană şi sper că şi alţi români din străinatate îmi vor urma iniţiativa. Sper de asemenea că voi fi sprijinit în acest demers şi de autorităţile nemţene iar noii politicieni aleşi să contribuie în realizarea acestui proiect de întrajutorare a sinistraţilor".

Andreea AMARIEI:

http://www.realitateamedia.ro/articol/politica/2098/

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...