miercuri, 16 februarie 2011

Meci amical între FC Ceahlăul şi Verbania


Astăzi, de la ora 18 în Peninsulă, Ceahlăul joacă la Verbania contra formaţiei locale. Meciul se anunţă interesant, în special pentru românii stabiliţi în oraşul italian.
Artizanul acestei alianţe administrative şi sportive este consilierul local din Verbania, Adrian Chifu, orginar din Piatra Neamţ.

"Un joc mult aşteptat! Am făcut tot posibilul să organizez un amical al Ceahlăului cu echipa de aici, mai ales că cele două oraşe s-au înfrăţit, iar relaţiile dintre oraşe s-au cimentat . Un meci amical în Verbania, cu o echipă românescă, aduce multă bucurie în sufletele românilor rezidenţi aici. Suntem bucuroşi să oferim un cadou sportiv românilor din Verbania. Este pentru prima dată când o echipă românescă joacă în Verbania. Încă odată se dovedeşte că fotbalul uneşte oamenii ,indiferent de naţionalitate .Pentru noi este un motiv de mândrie”, a declarat presei consilierul român Adrian Chifu .

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...