joi, 17 februarie 2011

Victorie pentru românii din Verbania


Ceahlăul le-a oferit o victorie la scor numeroşilor români care au venit să încurajeze echipa la amicalul de marţi seară, disputat în compania amatorilor din Verbania. Meciul s-a jucat la iniţiativa pietreanului Adrian Chifu, consilier în oraşul italian, şi a avut, înaintea importanţei sportive, o însemnătate simbolică. Liderul ligii a doua nu şi-a menajat însă adversara, pe care a învins-o cu 10-2 (3-1).
Antrenorul Costel Enache şi-a odihnit titularii, în perspectiva meciului de ieri, cu Modena, începînd partida cu cel mai tînăr unsprezece: Hărăguţă- R. Miron, Ichim, Gorea, Lauteri, Chitoşcă, Marc, Onciu, Sofronie, Baptiste şi Ene. După pauză, au mai intrat Barna, Nohai, Margină, Ţepeş, Bobric şi Cebotaru.
“Am dat celor tineri şansa să arate, timp de 90 de minute, că ne putem baza pe ei”, a declarat antrenorul Ceahlăului, Costel Enache. “Cei mai mulţi dintre ei au profitat de această oportunitate. Partida ne-a fost utilă şi ca formă de antrenament”.
Golurile pietrenilor au fost înscrise de Baptiste (3), Bobric (3), Ene, Margină, Chitoşcă şi Cebotaru.
Baptiste, un atacant senegalez, şi Lauteri, fundaş italian, sînt testaţi de Ceahlăul, iar pînă acum nu au convins, existînd posibilitatea să nu rămînă în lot.
Victoria formaţiei pietrene i-a făcut pe românii prezenţi în tribune să îndure mai uşor ploaia, care dura de trei zile în Verbania. Mulţi dintre ei sînt din Piatra Neamţ şi oraşele apropiate.
“Ne bucurăm că am putut organiza acest amical cu Ceahlăul. Pentru noi, comunitatea de români de la Verbania, este o mare mîndrie că am reuţit să aducem o formaţie din România, mai mult, chiar de la Piatra Neamţ, să joace aici. A fost un meci frumos, chiar dacă echipa gazdă a primit multe goluri. Sper să mai am ocazia să invit Ceahlaul la un amical. Păcat că vremea a fost nefavorabilă, dar meciul s-a ridicat la un nivel bun”, a declarat consilierul Adrian Chifu. Ceahlăul a întîlnit, ieri, Modena, echipă antrenată de Zenga, iar astăzi încheie seria jocurilor în Italia cu Lecco. Echipa revine în ţară sîmbătă.

SURSA - http://www.ziarulceahlaul.ro/sport02.php

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...