miercuri, 22 iunie 2011

Vizita a “fratilor” din Verbania


O delegatie din orasul italian Verbania va participa la Zilele Oasului Piatra Neamt . Primaria din Verbania trimite trei reprezentati anul acesta la sarbatoarea orasului , iar seful delegatiei este consilierul Adrian Chifu. Italienii vor sosi joi 23 iunie pentru a participa la deschiderea oficiala.
ADRIAN CHIFU:” Este o mare onoare pentru mine sa ma intorc acasa la Piatra Neamt pentru a participa ca reprezentant al primariei din Verbania la Zilele Orasului . Relatiile dintre cele doua orase s-au cimentat dupa infratirea semnata anul trecut . La un an de la infratire pot spune ca bilantul este pozitiv , deoarece pe parcursul acestui an au avut loc multe initiative comune . Avem ocazia sa aratam italienilor frumusetile orasului Piatra Neamt . Multumesc atat primarului GH. Stefan, cat si autoritatilor locale nemtene pentru colaborare . Recunosc faptul ca ,am un fix cu banii europeni , iar pana la finalul mandatului meu ca consilier local in Verbania mi-am propus si per sa realizam proiecte commune pe bani europeni. Atat in numele delegatiei din Verbania cat si in nume personal , urez tuturor pietrenilor cu ocazia acestei sarbatori importante a orasului , multe realizari in aceasta perioada de criza,un trai mai bun si, de ce nu, distractie placuta pe perioada celor patru zile de sarbatoare”.
Marco Zacchera(primarul din Verbania): “Verbania participa pentru al doilea an consecutiv la Zilele Orasului Piatra Neamt. Odata cu infratirea dintre orasele noastre relatiile au devenit foarte bune si am avut o serie de colaborari impreuna . Primaria din Piatra Neamt a aderat la proiectul european < Verbania Capitala Lacurilor Europene> proiect la care au aderat aproximativ 80 de orase din intreaga europa . Acest proiect va aduce bani europeni pentru dezvoltarea teritoriilor noastre. Relatiile bune dintre cele doua administratii locale au un numitor comun , consilierul Adrian Chifu originar din Piatra Neamt. In tot acest timp de la infratire au avut loc numeroase initiative pe plan social, cultural ,sportiv si institutional . Trimit cetatenilor orasului Piatra Neamt cele mai frumoase ganduri de bine “.

SURSA - http://www.gheghici.ro/vizita-a-fratilor-din-verbania/

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...