sâmbătă, 7 mai 2011

Cristian Diaconescu, în vizită la Verbania


Vicepreşedintele Senatului României, Cristian Diaconescu, va efectua o vizită în Verbania, în zilele de 12-13 mai, la invitaţia consilierului local Adrian Chifu, de origine nemţeană, şi a comunităţii româneşti din localitatea italiană. Oficialul român va efectua o serie de vizite la autorităţile locale din Verbania şi la Consiliul Regional Piemonte de la Torino. În prima zi a vizitei, Cristian Diaconescu se va întâlni cu prefectul Giorgio Zanzi, cu preşedintele Consiliului Judeţean, Massimo Nobile, şi cu primarul Verbaniei, Marco Zacchera. Ziua vizitei se va încheia cu întâlnirea cu românii din Verbania. În a doua zi a vizitei, vicepreşedintele Senatului României, se va deplasa la Torino, pentru o întrevedere cu preşedintele Consiliului Regional Piemonte, una dintre cele mai importante regiuni din punct de vedere financiar din Italia.

„Mulţumesc domnului Diaconescu pentru că a onorat invitaţia de a fi alături de românii din Verbania, ca reprezentant al statului român. Este un eveniment important pentru comunitatea noastră. Românii din Verbania, au ocazia să afle poziţia statului român referitor la diaspora, prin vocea reprezentatului său, Cristian Diaconescu.Îl felicit pentru intervenţia pe care a avut-o în 2009 , pe vremea când era ministru de externe, împotriva actelor de xenofobie din Italia. Banii trimişi în ţară de românii din diaspora şi injectaţi în consumul intern, au pornit motoarele economiei româneşti. Reticenţa faţă de clasa politică românească este îndreptăţită, suntem folosiţi doar în campanile electorale. Cred că a venit momentul să-i penalizăm pe politicienii români la urna de vot, pentru că este unica şi ultima armă a noastră”,a spus pietreanul Adrian Chifu.

(I.C.)

SURSA - http://www.evenimentul.ro/articol/cristian-diaconescu-in-vizita-la-verbania.html

Niciun comentariu:

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...