vineri, 2 noiembrie 2007

Lavinia Şandru, candidat de nota 10

Lavinia Şandru, candidat de nota 10




Vicepreşedintele PIN Lavinia Şandru a obţinut maximum de punctaj la examenul intern organizat de acest partid în vederea europarlamentarelor, devansându-i pe ceilalţi 34 de candidaţi ai formaţiunii la alegerile pentru Parlamentul European.

Potrivit rezultatelor examenului organizat de PIN, Lavinia Şandru a obţinut un total de 100 de puncte din 100 posibile, dintre care 40 de puncte la "grila UE", 20 de puncte la proba de limbă străină şi 40 de puncte la C.V.

Următorul clasat, Dana Mihaela Franti, a obţinut 96 de puncte, fiind devansată cu patru puncte de Şandru la cunoştinţele despre UE.

Ultimul clasat, Cristian Virgiliu Radu, a obţinut 23 de puncte la "grila UE", 17,25 la limba străină şi 35 pentru C.V.

PIN a organizat un examen intern la care au participat cei 35 de candidaţi ai formaţiunii la funcţiile de europarlamentar, pentru stabilirea ordinii candidaţilor pe listă.

Liderul PIN NEAMT - ADRIAN CHIFU , nu a participat la examen in semn de protest , dar considera ca Judetul Neamt are multi simpatizanti PIN si va aduce numeroase voturi colegilor de partid.

Voi ramane in tara si doresc sa cladesc organizatia PIN NEAMT sa devina cea mai puternica filiala . Judetul Neamt are potential politic si de aceea toate filialele celorlalte formatiuni politice , sunt cele mai puternice din tara.

Liderul PIN Neamt , negociaza intens cu fostul primar Ion Rotaru , pentru a-l aduce in PIN si de a forma o echipa puternica pentru viitoarele alegeri locale.

Pin Neamt considera ca fostul primar este singurul candidat ce ar putea lupta pentru Primaria Piatra Neamt , cu actualul primar GH. STEFAN.



Biroul de presa PIN NEAMT .

Un comentariu:

Unknown spunea...

perchè non ci sei nella lista dei
canditati?

M-am vaccinat : Pfizer - Prima doza

  Astăzi   m-am vaccinat : Prima doză  #Pfizer  urmând ca peste aproximativ două săptămâni să primesc și cea de-a doua doză. Recomand tuturo...